Age of Digital Trust – ISACA Belgrade Chapter Day 2023.


Udruženje ISACA Beograd Vas sa velikim zadovoljstvom poziva na šesti po redu ISACA Belgrade Chapter Day pod nazivom Age of Digital Trust , gde ćemo imati priliku da zajedno sa vodećim svetskim i domaćim stručnjacima istražimo koncept poverenja u digitalnom svetu.

Događaj će biti održan 9. novembra 2023. u Hotelu Metropol Palace, Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd.

U eri brzog tehnološkog napretka, poverenje ima ključnu ulogu u oblikovanju našeg doživljaja digitalnog prostora. Kako tehnologija nastavlja da napreduje neverovatnom brzinom, od izuzetne važnosti po organizacije, ali i pojedince je da razumeju složenost koncept a poverenja i da nauče kako da njime upravljaju.

Pridružite nam se na našoj jednodnevnoj konferenciji tokom koje ćete kroz prezentacije renomiranih stručnjaka i interaktivne panel diskusije imati priliku da saznate više o centralnoj temi Digital trust and Emerging Technologies. Saznaćete kako tehnologije poput Clouda, Machine Learninga, veštačke inteligencije, ali i sajber bezbednost i zaštita podataka, oblikuju naše digitalno okruženje i koncept poverenja.

Prisustvo događaju obezbediće Vam 8 CPE poena.

Kotizacije

Prijavljivanje za ISACA Belgrade Chapter Day

Sponzori

ISACA Belgrade Chapter Day 2023 pomogli su:
Platinum sponzori:
GOLD sponzor:

Prethodne konferencije

Udruženje ISACA Beograd organizuje konferenciju ISACA Day od 2017. godine. Posetite našu galeriju prethodnih konferencija i osetite delić atmosfere.

Predavanje na ISACA day 2017.
ISACA day 2017.
Propagandni materijal - ISACA day 2018.
ISACA day 2018.
Logo "50 godina ISACA"
ISACA day 2019.
Logo "5 godina ISACA Belgrade chapter"
ISACA DAY 2021.

Udruženje ISACA Beograd

Udruženje ISACA Beograd, je osnovano marta 2016. godina kao dobrovoljna i nezavisna organizacija koja spaja članove u zajedničkom interesu, sticanja novih znanja, poslovnih kontakata i održavanje priznatih međunarodnih sertifikata.

Programski odbor:

Zoran Zlokolica, CISA
Dragan Lončarski, CISM
Milorad Jović, CISA
Milena Tomin
Milica Krajsic Pecelj
Lazar Mijailovic, CISA
Nikola Miljanić, CISA

en_GBEN
Loading...