Age of Digital Trust – ISACA Belgrade Chapter Day 2023.


Udruženje ISACA Beograd Vas sa velikim zadovoljstvom poziva na šesti po redu ISACA Belgrade Chapter Day pod nazivom Age of Digital Trust , gde ćemo imati priliku da zajedno sa vodećim svetskim i domaćim stručnjacima istražimo koncept poverenja u digitalnom svetu.

Događaj će biti održan 9. novembra 2023. u Hotelu Metropol Palace, Bulevar kralja Aleksandra 69, Beograd.

U eri brzog tehnološkog napretka, poverenje ima ključnu ulogu u oblikovanju našeg doživljaja digitalnog prostora. Kako tehnologija nastavlja da napreduje neverovatnom brzinom, od izuzetne važnosti po organizacije, ali i pojedince je da razumeju složenost koncept a poverenja i da nauče kako da njime upravljaju.

Pridružite nam se na našoj jednodnevnoj konferenciji tokom koje ćete kroz prezentacije renomiranih stručnjaka i interaktivne panel diskusije imati priliku da saznate više o centralnoj temi Digital trust and Emerging Technologies. Saznaćete kako tehnologije poput Clouda, Machine Learninga, veštačke inteligencije, ali i sajber bezbednost i zaštita podataka, oblikuju naše digitalno okruženje i koncept poverenja.

Prisustvo događaju obezbediće Vam 8 CPE poena.

Kotizacije

Prijavljivanje za ISACA Belgrade Chapter Day

Sponzori

ISACA Belgrade Chapter Day 2023 pomogli su:
Platinum sponzori:
GOLD sponzor:

Prethodne konferencije

Udruženje ISACA Beograd organizuje konferenciju ISACA Day od 2017. godine. Posetite našu galeriju prethodnih konferencija i osetite delić atmosfere.

ISACA day 2023.
ISACA day 2022.
Logo "5 godina ISACA Belgrade chapter"
ISACA DAY 2021.
Logo "50 godina ISACA"
ISACA day 2019.
Propagandni materijal - ISACA day 2018.
ISACA day 2018.
Predavanje na ISACA day 2017.
ISACA day 2017.

Udruženje ISACA Beograd

Udruženje ISACA Beograd, je osnovano marta 2016. godina kao dobrovoljna i nezavisna organizacija koja spaja članove u zajedničkom interesu, sticanja novih znanja, poslovnih kontakata i održavanje priznatih međunarodnih sertifikata.

Programski odbor:

Zoran Zlokolica, CISA
Dragan Lončarski, CISM
Milorad Jović, CISA
Milena Tomin
Milica Krajsic Pecelj
Lazar Mijailovic, CISA
Nikola Miljanić, CISA

en_GBEN
Loading...